Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ: 251 500 5000
01

Λύσεις

Επικοινωνίας
Έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με εφαρμογές μαζικής αποστολής sms...
02

Λύσεις

για Μεταπωλητές
Η Activemms μέσω του Basesms.gr δημιούργησε και προσφέρει στην αγορά ένα νέο προϊόν, την κονσόλα μεταπωλητών...
03

Υπηρεσίες

Bluetooth Hotspots
Η ραγδαία εξάπλωση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων στον κόσμο έχει δημιουργήσει την ανάγκη...

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Η Activemms.gr (Active Mobile Marketing Services) ιδρύθηκε το 2004, και το  ανθρωπινό δυναμικό της αποτελείται από  πτυχιούχους Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνικών τηλεπικοινωνιών και Μηχανικών Πληροφορικής, οι οποίοι γνωρίζουν τις  σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή , διαφήμιση και ενημέρωση και έχουν τη δυνατότητα χειρισμού των σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας.

Περισσότερα

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Γιατί να επιλέξετε την λύση του VoIP αντί ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού αριθμού;

Τα βασικά πλεονεκτήματα του voip έναντι μιας παραδοσιακής τηλεφωνικής γραμμής είναι η οικονομία και η ευελιξία. • Οικονομία γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνετε κανένα μηνιαίο πάγιο για τον VoIP αριθμό σας και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις που κάνετε είναι πάρα πολύ οικονομικές και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και δωρεάν! • Ευελιξία γιατί, αντίθετα με την παραδοσιακή τηλεφωνία δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που σας συνδέει με το τηλεφωνικό κέντρο αλλά ο αριθμός σας "βρίσκετε" στο internet και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν και στις υπηρεσίες του, πρακτικά, από όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια σύνδεση με το διαδίκτυο και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Υπηρεσίες Activemms

Activemms Bulk Sms System

Η υπηρεσία μας είναι ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και φίλους σας καθώς και ένας πολύ ωραίος τρόπος προσέγγισης νέων πιθανών πελατών με εντυπωσιακά αποτελέσματα, απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα, στέλνοντας μεμονωμένα ή ομαδικά SMS!

VoIP υπηρεσίες (new)

Το Voice over IP ή VoIP ή τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, χαρακτηρίζει μια ομάδα πρωτοκόλλων-τεχνολογιών, η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με καλή ποιότητα και στην ουσία χωρίς ή με πολύ μικρό κόστος.

Bluetooth Hotspots

Δοκιμάστε νέουςμοναδικούς στον τομέα σας, τρόπους διαφήμισης & προώθησης της επιχείρησης και των προϊόντων σας, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό! 

Υπηρεσίες φιλοξενίας & κατασκευής ιστοσελίδων

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες για προώθηση και επικοινωνία δημιουργήσαμε για εσάς ένα νέο τμήμα. Το τμήμα σχεδιασμού, ανάπτυξης και φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας