Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Τι προσφέρουμε

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Γιατί να επιλέξετε την λύση του VoIP αντί ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού αριθμού;

Τα βασικά πλεονεκτήματα του voip έναντι μιας παραδοσιακής τηλεφωνικής γραμμής είναι η οικονομία και η ευελιξία. • Οικονομία γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνετε κανένα μηνιαίο πάγιο για τον VoIP αριθμό σας και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις που κάνετε είναι πάρα πολύ οικονομικές και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και δωρεάν! • Ευελιξία γιατί, αντίθετα με την παραδοσιακή τηλεφωνία δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που σας συνδέει με το τηλεφωνικό κέντρο αλλά ο αριθμός σας "βρίσκετε" στο internet και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν και στις υπηρεσίες του, πρακτικά, από όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια σύνδεση με το διαδίκτυο και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

ActiveMAIL - Υπηρεσία αποστολής email


Η Activemms σας παρουσιάζει την νέα υπηρεσία της ActiveMAIL!

Με το ActiveMAIL σας δίνουμε την δυνατότητα της αποστολής μαζικών μηνυμάτων e-mail ή newsletters. Τώρα πλέον μπορείτε να στέλνετε τα δεκάδες ενημερωτικά δελτία σας, χωρίς να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας, το κάνουμε εμείς για εσάς με το ActiveMAIL.

Είναι τόσο απλό, μας στέλνετε σε ηλεκτρονική μορφή, την λίστα με τους παραλήπτες των e-mail καθώς και το αρχείο που θέλετε να στείλετε και εμείς γρήγορα και οικονομικά κάνουμε για εσάς την αποστολή τους.

Πόσο και πως χρεώνομαι για να στέλνω e-mail;

Email Credits Τιμή ανά email Κόστος
300 6 cents / email 18,00 €
1.000 6 cents / email 60,00 €
2.000 6 cents / email 120,00 €
5.000 4 cents / email 200,00 €
7.500 4 cents / email 300,00 €
Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνετε 24% ΦΠΑ

Πως πληρώνω για την αποστολή;

Με την παραλαβή από εμάς της εντολής αποστολής email, προπληρώνετε το ποσό της αποστολής (0,06€ ή 0,04€) επί τον αριθμό των παραληπτών. Με την εξόφληση της, σας εκδίδουμε το αντίστοιχο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

Πώς θα ξέρω για τα στατιστικά των email που έστειλα;

Για κάθε ολοκληρωμένη καμπάνια αποστολής e-mail, θα σας στέλνουμε μήνυμα με το ποιος ή ποιοι έχουν παραλάβει το e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας εκπρόσωπος μας θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.