Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Ιδανικά για σας

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Πώς μπορούν οι παραλήπτες να απαντήσουν άμεσα στα μηνύματά μου;

Οι παραλήπτες μπορούν να απαντήσουν άμεσα στα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας την λειτουργία απάντησης του κινητού τους τηλεφώνου, εφόσον έχετε εισάγει τον αριθμό του κινητού στο πεδίο "Αποστολέας" όταν στείλατε το μήνυμά σας.

Υπηρεσία μεταπωλητών

Η Activemms μέσω της Activemms δημιούργησε και προσφέρει στην αγορά ένα νέο προϊόν: την κονσόλα μεταπωλητών της, μια πλατφόρμα μαζικής αποστολής SMS χρησιμοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογίες ιστού WEB 2.0. Η κονσόλα μεταπωλητών της Activemms  επιτρέπει στο μεταπωλητή να πουλήσει υπηρεσίες SMS στο πελατολόγιό του κάτω από την επωνυμία και το λογότυπό του.

Τι σας προσφέρει η Activemms μέσω του δικτύου μεταπωλητών Activemms

• Μοναδικό sub-domain name για κάθε μεταπωλητή, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη εκ μέρους σας της κατοχύρωσης και αγοράς οποιοδήποτε όνομα χώρου. Εσείς εάν θέλετε μπορείτε να μας ζητήστε να κατοχυρώσουμε για εσάς οποιοδήποτε ελεύθερο domain και να το προωθήσουμε στο μοναδικό όνομα σας στην κονσόλα μεταπωλητών της Activemms, με κόστος 30€ για δύο χρόνια. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κατοχυρωμένο κάποιο domain name, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η προώθησή του στην κονσόλα διαχειριστή συστήματος, όπου μέσα από αυτή χωρίς την ανάγκη καμίας ιδιαίτερης γνώσης προγραμματισμού, θα διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς των πελατών, τις αγορές που θα κάνουν, θα ρυθμίζετε τον τιμοκατάλογό σας και αν το επιθυμείτε θα δημιουργείτε καμπάνιες προσφορών και εκπτώσεων!

• Λογαριασμό mail από την κονσόλα μεταπωλητών της Activemms, στον οποίο το σύστημα θα σας στέλνει όλες τις αναφορές για την λειτουργία του, όπως: νέες εγγραφές, εισόδους και εξόδους από το σύστημα, απόπειρες αγορών νέων smscredits, κινήσεις αποστολών sms.

• Σύνδεση του λογαριασμού email με το Google Analytics, από το οποίο θα έχετε άμεση ενημέρωση για την επισκεψημότητα της σελίδας σας.

• Αναφορές με sms στο κινητό σας για την προσπάθεια αγοράς sms από τους πελάτες σας.

• Δυνατότητα συνδέσεις, αν το επιθυμείτε, με τον λογαριασμό σας στο PayPal, ώστε να δώσετε στους πελάτες σας και την δυνατότητα αγορών μέσω πιστωτικής κάρτας ή του λογαριασμού τους στο PayPal (πρόσθετο κόστος παραμετροποίησης 50€).

Τιμοκατάλογος
Κόστος άδειας χρήσης 380€ συν ΦΠΑ, εφάπαξ χωρίς μηνιαία ή ετήσια πάγια.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή ανά sms credit, ανάλογη του όγκου μηνυμάτων σας!


Ελάχιστη αγορά: 5.000 smscredits 

Μερικοί λόγοι για να γίνετε μεταπωλητής μας

• Πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση της άδειας χρήσης.
• Οι πολύ καλές τιμές χονδρικής ανά sms μας κάνουν οικονομικά συμφέροντες ακόμη και για τους ποιο μικρούς μεταπωλητές. 
• Παρέχουμε πλήρη εξυπηρέτηση - υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας.
• Έχετε την δυνατότητα να παρέχετε υπηρεσίες αξίας στο υπάρχον πελατολόγιό σας.
• Μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από το κέντρο μεταπωλητών στην κίνηση των λογαριασμών των πελατών σας και να παίρνετε αναφορές για την κίνηση τους.
• Δεν υπάρχουν πάγια έξοδα κα κρυφές χρεώσεις .
• Η ευκολία της παραμετροποίησης, της σταθερότητας και της αξιοπιστίας του προϊόντος, της γρήγορης υποστήριξης, και η ευκολία χρήσης για τον πελάτη σας, καθιστά την εργασία σας εύκολη και αποδοτική.

Θέλετε να βγάλετε λεφτά γρήγορα και εύκολα?

Γίνετε σήμερα κιόλας μεταπωλητής της Αctivemms. Το πρόγραμμα των μεταπωλητών μας, σας δίνει τον τρόπο να αποκτήσετε ένα εισόδημα, προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες σας άριστης ποιότητας υπηρεσίες μαζικής αποστολής sms με το δικό σας εταιρικό λογότυπο. Κερδίστε χρήματα πουλώντας υπηρεσίες μαζικής αποστολής sms.

Ποιο είναι το επιχειρηματικό πρότυπο; Πώς κάνω βγάζω χρήματα;

Είναι απλό, δημιουργούμε για εσάς μια ιστοσελίδα μαζικής αποστολής sms με το δικό σας λογότυπο και στοιχεία. Αυτό σας δίνει το έλεγχο που επιτρέπει σε σας να διαχειριστείτε τους χρήστες σας, να πιστώσετε SMS στους πελάτες σας κ.λπ.

• Εσείς αγοράζετε τις μονάδες μηνυμάτων από την επιχείρησή μας σε χονδρική τιμή και τις μεταπωλείτε έπειτα στους πελάτες σας σε όποια τιμή θέλετε.
• Όσο περισσότερους πελάτες έχετε, τόσο περισσότερα μηνύματα θα στέλνουν και τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος για εσάς. Όσο ψηλότερη η τιμή ανά μήνυμα εσείς θα χρεώνετε, τόσο περισσότερα χρήματα βγάζετε. Το κυριότερο σημείο είναι ότι επιλέγοντας τις υπηρεσίεςμας εστιάζετε στην εξυπηρέτηση των πελατών σας και την άνοδο της επιχείρησής σας.
• Προσφέρουμε την δημιουργία επιχείρησης μαζικής αποστολής SMS για σας με το ελάχιστο κόστος. Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην αγορά καλύτερη και ποιο αξιόπιστη λύση. Για να δημιουργήσετε μια παρόμοια εφαρμογή μόνος σας θα χρειαζόσασταν σημαντικούς πόρους όπως τη πρόσληψη υπεύθυνου για την ανάπτυξη, υπογραφή και δημιουργία συμφωνιών με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, σχεδίαση του περιβάλλοντος εργασίας κτλ.

Εμείς σας παρέχουμε όλες τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που χρειάζεστε για να επιτύχετε στην πώληση των SMS. Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για οποιεσδήποτε πρόσθετες ερωτήσεις μπορεί να έχετε και παρουσίαση των δυνατοτήτων της εφαρμογής