Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Τι προσφέρουμε

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Ποιους ειδικούς χαρακτήρες και χαρακτήρες κειμένου μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στα μηνύματα που στέλνω;

Το bulk sms system της Activemms.gr υποστηρίζει τους παρακάτω χαρακτήρες τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μα ασφάλεια στα μηνύματα σας: ! @ # $ % & * ( ) - + = : ΄ / " ' < > , . ? € ; ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ abcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Μπορείτε, φυσικά, να κάνετε την χρήση αποστολής μηνύματος σε μορφή UNICODE η οποία δεν έχει κανένα περιορισμό σε χαρακτήρες και γλώσσα!

Υπηρεσία Ελέγχου Κατάστασης Αριθμών Κινητών Τηλεφώνων (HLR Service - Home Location Register)

 

Η Activemms φέρνει πρώτη στην Ελληνική αγορά την υπηρεσία ελέγχου κατάστασης αριθμών κινητών τηλεφώνων!

Η αποστολή SMS είναι ένας οικονομικός μηχανισμός για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και τους φίλους σας, ωστόσο οι άνθρωποι αλλάζουν τους αριθμούς τους, ταξιδεύουν έξω από την χώρα τους, αλλάζουν ακόμη και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τους διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό κινητών τηλεφώνων τους.
Σε καταστάσεις  όπως αυτές,  ο έλεγχος και η επικύρωση ύπαρξης ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου είναι μεγάλης αξίας σε όλους όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μαζικής αποστολής sms.

Εμείς στην Activemms σας παρέχουμε το εργαλείο για τον έλεγχο κατάστασης ενός αριθμού κινητής τηλεφωνίας (HLR service).

Η υπηρεσία ελέγχου κατάστασης αριθμών κινητών τηλεφώνων HLR είναι μια νέα υπηρεσία την οποία σας προσφέρει πρώτη στη Ελλάδα για λιανική χρήση η Αctivemms.

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να ελέγξετε:
Σε ποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ανήκουν οι αριθμοί και αν αυτοί είναι με φορητότητα ή όχι γνωρίζοντας και το προηγούμενο δίκτυο που ανήκαν
Αν ένας αριθμός είναι σε περιαγωγή
Αν ο αριθμός έχει καταργηθεί και δεν δέχεται πλέον κλήσεις και μηνύματα sms
Ακόμη και αν ένας αριθμός είναι εκτός λειτουργίας ή κάλυψης δικτύου την συγκεκριμένη στιγμή του ελέγχου

Με την υπηρεσία HLR μπορείτε να έχετε άμεσα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Με την νέα υπηρεσία μας μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα και οικονομικά τις τηλεφωνικές λίστες αποστολής μηνυμάτων σας και να απενεργοποιήσετε όλους εκείνους τους αριθμούς που δεν ισχύουν πριν κάνετε την οποιαδήποτε αποστολή sms. Έτσι θα είστε σίγουροι πως η καμπάνια sms που θα δημιουργήσετε θα φτάσει μόνο σε ισχύοντες τηλεφωνικούς αριθμούς, χωρίς να ξοδεύεστε στέλνοντας sms σε κατηργημένους αριθμούς!

Η υπηρεσία HLR της Activemms,  είναι μια τεράστια βάση δεδομένων που προσφέρει διάφορους  τύπους  πληροφοριών για κάθε ενεργό αριθμό τηλεφώνου σε όλα τα δίκτυα GSM παγκοσμίως.

Η υπηρεσία έλεγχου είναι διαθέσιμη στον πίνακα των πελατών, στο πεδίο Αποστολή SMS. Για να μπορέσετε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης των υπηρεσιών μας.

Για να εγγραφείτε κάντε κλικ ΕΔΩ
Αν είστε ήδη χρήστης κάντε κλικ ΕΔΩ

Το κόστος για την χρήση της υπηρεσίας είναι ένα (1) sms credit για κάθε τέσσερις (4) αριθμούς που θα ελέγξετε.