Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Τι προσφέρουμε

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Γιατί να επιλέξετε την λύση του VoIP αντί ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού αριθμού;

Τα βασικά πλεονεκτήματα του voip έναντι μιας παραδοσιακής τηλεφωνικής γραμμής είναι η οικονομία και η ευελιξία. • Οικονομία γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνετε κανένα μηνιαίο πάγιο για τον VoIP αριθμό σας και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις που κάνετε είναι πάρα πολύ οικονομικές και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και δωρεάν! • Ευελιξία γιατί, αντίθετα με την παραδοσιακή τηλεφωνία δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που σας συνδέει με το τηλεφωνικό κέντρο αλλά ο αριθμός σας "βρίσκετε" στο internet και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν και στις υπηρεσίες του, πρακτικά, από όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια σύνδεση με το διαδίκτυο και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Υπηρεσίες πενταψήφιων αριθμών

 

Η αμφίδρομη επικοινωνία προσφέρει επιπλέον ευελιξία στην επαφή του φορέα ή της εταιρείας με το κοινό της. Αφορά την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ κατόχου κινητού και φορέα. Ο κάτοχος κινητού τηλεφώνου καλείται να συντάξει ένα ελεύθερο μήνυμα και να το αποστείλει σε προκαθορισμένο πενταψήφιο αριθμό προκειμένου να ενημερωθεί για υπηρεσίες περιεχομένου (Χρηματιστήριο, καιρός, αθλητικά κλπ), να συμμετέχει σε κληρώσεις, να δηλώνει συμμετοχή σε events, να αιτείται υπηρεσίες (μέσω ταχυδρομείου, e-mail, φαξ κλπ), να καταθέτει τη γνώμη του ή τέλος να ψηφίζει ηλεκτρονικά (televoting).

Ο φορέας ή εταιρεία, συλλέγει τις πληροφορίες των καταναλωτών και δρομολογεί τις απαντήσεις άμεσα και αυτόματα. Ταυτόχρονα έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων των πληροφοριών που συλλέχθηκαν προκειμένου να προχωρήσει σε στατιστικά συμπεράσματα, κληρώσεις, δρομολόγηση εξειδικευμένων απαντήσεων, διεξαγωγή events κλπ. Παράλληλα επεξεργάζεται τις πληροφορίες με σκοπό να προωθήσει νέες καμπάνιες ενημέρωσης.

Η χρήση πενταψήφιου αριθμού από μια εταιρεία ή φορέα, συνεισφέρει στη συνολική οργάνωσή της, πολλαπλασιάζει την αναγνωρισιμότητά της και προσδίδει κύρος. Παράλληλα της δίνει επιπλέον δυνατότητες όπως:

Να σφυγμομετρήσει σε πραγματικό χρόνο την ανταπόκριση του κοινού μέσα από μια καμπάνια
Να συγκεντρώσει πλούσια δημογραφικά στοιχεία καθώς και πληροφορίες ανταπόκρισης
Να απευθυνθεί (και να γίνει αποδεκτή) σε "δύσκολες" κατηγορίες όπως το νεανικό κοινό

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πενταψήφια νούμερα:

• 54011 (χρέωση 0,09 ευρώ + ΦΠΑ)
• 19129 (χρέωση 0,09 ευρώ + ΦΠΑ)
54045 (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54340 (χρέωση 0,50 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54344 (χρέωση 1,00 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54534 (χρέωση 1,20 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54345 (χρέωση 2,94 ευρώ + ΦΠΑ)

Για να μπορέσουμε να σας ανοίξουμε λογαριασμό θα χρειαστεί να μας πείτε:

με ποιο από τα παραπάνω πενταψήφια νούμερα θα συνεργαστούμε,
τρία επιθυμητά keyword (για την περίπτωση που κάποιο χρησιμοποιείται ήδη), keyword είναι η λέξη-αριθμός-πρόθεμα πριν το κείμενο, την οποία θα πρέπει να γράψει ο αποστολέας για να δρομολογηθεί σε εσάς το αντίστοιχο μήνυμα π.χ. active (κενό) το μήνυμα σας στο 54534
το απαντητικό μήνυμα που θα λαμβάνουν οι αποστολείς των sms μέχρι 160 χαρακτήρες
και τα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Τέλος μέσα από την χρήση πενταψήφιων αριθμών μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, μια και από την κίνηση του λογαριασμού κερδίζετε ποσοστά επί των εσόδων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή επισκεφθείτε το smsnews.gr για νa επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει.