Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Τι προσφέρουμε

 

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

• Υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών sms:

Η εφαρμογή μας είναι ένας πολύ οικονομικός και άμεσος τρόπος επικοινωνίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα, απαιτώντας χαμηλή επένδυση σε χρόνο και ακόμα χαμηλότερη σε χρήματα, στέλνοντας μεμονωμένα ή χιλιάδες ομαδικά SMS ταυτόχρονα! Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε ηλ. υπολογιστή, ή smart phone, που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία εγκατάσταση προγράμματος στον συγκεκριμένο υπολογιστή!

Υπηρεσίες πενταψήφιων αριθμών

 

Η αμφίδρομη επικοινωνία προσφέρει επιπλέον ευελιξία στην επαφή του φορέα ή της εταιρείας με το κοινό της. Αφορά την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ κατόχου κινητού και φορέα. Ο κάτοχος κινητού τηλεφώνου καλείται να συντάξει ένα ελεύθερο μήνυμα και να το αποστείλει σε προκαθορισμένο πενταψήφιο αριθμό προκειμένου να ενημερωθεί για υπηρεσίες περιεχομένου (Χρηματιστήριο, καιρός, αθλητικά κλπ), να συμμετέχει σε κληρώσεις, να δηλώνει συμμετοχή σε events, να αιτείται υπηρεσίες (μέσω ταχυδρομείου, e-mail, φαξ κλπ), να καταθέτει τη γνώμη του ή τέλος να ψηφίζει ηλεκτρονικά (televoting).

Ο φορέας ή εταιρεία, συλλέγει τις πληροφορίες των καταναλωτών και δρομολογεί τις απαντήσεις άμεσα και αυτόματα. Ταυτόχρονα έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων των πληροφοριών που συλλέχθηκαν προκειμένου να προχωρήσει σε στατιστικά συμπεράσματα, κληρώσεις, δρομολόγηση εξειδικευμένων απαντήσεων, διεξαγωγή events κλπ. Παράλληλα επεξεργάζεται τις πληροφορίες με σκοπό να προωθήσει νέες καμπάνιες ενημέρωσης.

Η χρήση πενταψήφιου αριθμού από μια εταιρεία ή φορέα, συνεισφέρει στη συνολική οργάνωσή της, πολλαπλασιάζει την αναγνωρισιμότητά της και προσδίδει κύρος. Παράλληλα της δίνει επιπλέον δυνατότητες όπως:

Να σφυγμομετρήσει σε πραγματικό χρόνο την ανταπόκριση του κοινού μέσα από μια καμπάνια
Να συγκεντρώσει πλούσια δημογραφικά στοιχεία καθώς και πληροφορίες ανταπόκρισης
Να απευθυνθεί (και να γίνει αποδεκτή) σε "δύσκολες" κατηγορίες όπως το νεανικό κοινό

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πενταψήφια νούμερα:

• 54011 (χρέωση 0,09 ευρώ + ΦΠΑ)
• 19129 (χρέωση 0,09 ευρώ + ΦΠΑ)
54045 (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54340 (χρέωση 0,50 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54344 (χρέωση 1,00 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54534 (χρέωση 1,20 ευρώ + ΦΠΑ)
• 54345 (χρέωση 2,94 ευρώ + ΦΠΑ)

Για να μπορέσουμε να σας ανοίξουμε λογαριασμό θα χρειαστεί να μας πείτε:

με ποιο από τα παραπάνω πενταψήφια νούμερα θα συνεργαστούμε,
τρία επιθυμητά keyword (για την περίπτωση που κάποιο χρησιμοποιείται ήδη), keyword είναι η λέξη-αριθμός-πρόθεμα πριν το κείμενο, την οποία θα πρέπει να γράψει ο αποστολέας για να δρομολογηθεί σε εσάς το αντίστοιχο μήνυμα π.χ. active (κενό) το μήνυμα σας στο 54534
το απαντητικό μήνυμα που θα λαμβάνουν οι αποστολείς των sms μέχρι 160 χαρακτήρες
και τα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης σας.

Τέλος μέσα από την χρήση πενταψήφιων αριθμών μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, μια και από την κίνηση του λογαριασμού κερδίζετε ποσοστά επί των εσόδων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή επισκεφθείτε το smsnews.gr για νa επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει.