Καλώς ήρθατε στην ACTIVEMMS Κάλυψη

Η Activemms προβλέπει συνολική κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, όπως και σε διεθνές επίπεδο (αποστολή sms, σε πάνω από 400 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως)!

Ιστορικό αποστολών

Η Activemms σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού αποστολής μηνυμάτων (πότε, γιατί και σε ποιον).

Είσοδος στο σύστημα
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν είστε μέλος;  Εγγραφείτε τώρα!

Αν δεν είστε ακόμη μέλος της ACTIVEMMS μπορείτε να εγγραφείτε τώρα και να απολάυσετε προνόμια, ευκολία αποστολής sms, χαμηλές τιμές και προσφορές.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνει η ACTIVEMMS για γρήγορο mobile marketing!

Εγγραφή

Συμβουλές

Η συμβουλή της ημέρας

Τι είναι τα Sms Credits;

Sms Credits είναι μια μορφή νομίσματος που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τις τιμές μας. Ένα γραπτό μήνυμα SMS 160 (ή UNICODE 70 χαρακτήρων) χαρακτήρων είναι ισοδύναμο με 1 Sms Credit

Εταιρικό Προφίλ

Ποιοί είμαστε

Η Activemms.gr (Active Mobile Marketing Services) ιδρύθηκε το 2004, και το  ανθρωπινό δυναμικό της αποτελείται από  πτυχιούχους Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνικών τηλεπικοινωνιών και Μηχανικών Πληροφορικής, οι οποίοι γνωρίζουν τις  σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή , διαφήμιση και ενημέρωση και έχουν τη δυνατότητα χειρισμού των σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας.

Ευχαριστημένοι πελάτες μας βρίσκονται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς:

• Επιχειρήσεις – επαγγελματίες για προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.
• Συλλόγους και σωματεία για την αποστολή ευχών, την ειδοποίηση για κάποια συνάντηση-συγκέντρωση, την άμεση ενημέρωση μελών για διάφορα θέματα.
• Οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης για ενημέρωση των πολιτών.
• Πολιτικούς 
για προσέγγιση ψηφοφόρων αλλά και ενημέρωση αυτών για διάφορα θέματα όπως π.χ. για την ειδοποίηση για κάποια συνάντηση-συγκέντρωση-ομιλία.
• Χώροι διασκέδασης όπως για παράδειγμα σινεµά, καφετέριες, Clubs, εστιατόρια ή ταβέρνες. Οι λήπτες, µπορούν να ενημερωθούν µε ένα πραγματικά ελκυστικό τρόπο, για: τη πρώτη προβολή μιας ταινίας, τη διοργάνωση ενός πάρτι, ενός event ή ακόμη μιας ειδικής βραδιάς
• Τράπεζες / χρηματιστηριακές / ασφαλιστικές εταιρίες. Μερικές µόνο από τις πολλαπλές εφαρμογές της υπηρεσίας sms στον τοµέα αυτό καλύπτουν την ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας και ενημέρωσης, για θέµατα όπως: τις αλλαγές στα επιτόκια, τις διακυμάνσεις του χρηματιστηριακού δείκτη, την τρέχουσα κατάσταση ενός portfolio , την τρέχουσα τιμή μιας μετοχής.
Και φυσικά σε όλους τους Ελέυθερους Επαγγελματίες & Ιδιώτες που θέλουν να στείλουν τα μηνύματα τους στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Γιατί να επιλέξω την Activemms;

Γιατί έχουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς (σχέση ποιότητας υπηρεσιών – τιμής).
Γιατί διαθέτουμε όλα τα μέσα-υπηρεσίες  για να επιτύχετε τους σκοπούς σας: bulk sms system, πενταψήφια νούμερα, Bluetooth hotspot, δημιουργία ιστοσελίδων.
Γιατί είμαστε εξοπλισμένοι με όλες τις νέες τεχνολογίες.
Γιατί έχουμε αξιόλογο, εξυπηρετικό ανθρώπινο δυναμικό που είναι στη διάθεσή σας σχεδόν όλο το 24ωρο.
Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε ούτε λεπτό στάσης των server ή των εφαρμογών μας.

Οι προκλήσεις της εποχής

Το κοινό περιβάλλον ανάπτυξης της υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο και η αμοιβαία σχέση μεταξύ των ανθρώπων, θέτει νέες προκλήσεις. Τώρα οι πληροφορίες δεν είναι η δευτερεύουσα δραστηριότητα, αλλά η πρώτη προϋπόθεση  και η ACTIVEMMS είναι εδώ κοντά σας για να πετύχετε τους στόχους σας.